Cubaan untuk berhijrah


Assalamualaikum

Dulunya aku cuba untuk menulis kat multiply. Tapi sekarang aku cuba untuk berhijrah ke wordpress pula. Sebab utama dia ialah multiply ni, app dia tak support untuk ipad. Tapi wordpress ni mesra alam sikit. Dan ada setting khas untuk pengguna ipad. Jadi aku kenalah ikut teknologi sikit sebanyak. Walaupun umur dah lanjut, hati masih lagi muda… 😉

Di dahulukan dengan ucapan selamat membaca. Jangan la ambil serius sangat apa yang aku tulis ni. Pertamanya, aku takde ilmu menulis mahupun sijil kewartawanan. Jadi penulisan aku takdela mengikut spec yang ditetapkan.

Tapi aku menulis dari pembacaan aku yang terhad dan pengetahuan aku yang amat terhad. Kalau salah minta diperbetulkan. Kalau ada ilmu berlebihan minta diajarkan, kerana buah cempedak di luar pagar masih banyak untuk dijolokkan.

Kebanyakkan post adalah dari rasa hati… Seorang abah, seorang lelaki, seorang rakyat malaysia, seorang aku.

Jadi… Selamatlah apa yang patut. Ambiklah apa yang wajar.

Dengan lafaz bismillah, saya rasmikan page ini…. 😉

Advertisements

2 thoughts on “Cubaan untuk berhijrah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s